sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Cadavru carbonizat, găsit într-o casă din Almaș care a luat foc

  de Ioana Costaș | 4 noiembrie 2023, 11:36 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: Arhivă)

  Cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost găsit de pompierii care s-au deplasat în această dimineață la Almaș pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă.

  Focul a cuprins o cameră, iar în interiorul acesteia a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

  Intervenția este în dinamică în aceste momente, pentru lichidarea focului intervenind pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gurahonț cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

  „La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent, la nivelul unei camere, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. În apelul pe 112 a fost semnalată posibilitatea ca o persoană să fie surprinsă în locuință, iar în urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul camerei, a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani.

  În aceste momente pompierii arădeni acționează pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative. Intervenția este în dinamică”, transmite ISU Arad.

  UPDATE

  ISU Arad anunță că incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

  „Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul”, a transmis ISU Arad.

  Citește și: Locomotiva unui tren în care se aflau 40 de pasageri a luat foc la ieșire din Felnac spre Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.