Update Cad capete în PNL: Iohannis a părăsit conducerea partidului, Antonescu pleacă și el

  de Special Arad | 26 mai 2014, 10:56 AM | Inutile | Naţional

  0

  Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunțat în această dimineață că a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PNL. În același timp, Crin Antonescu anunță că își menține intenția de a renunța la funcția de președinte al PNL, datorită faptului că partidul nu a atins pragul de 20% la alegerile europarlamentare.

  Iohannis pune demisia pe seama rezultatelor slabe ale liberalilor la Sibiu.

  Mă refer mai mult la rezultatele din Sibiu. Am demisionat în această dimineață din calitatea de prim-vicepreședinte al PNL și din cea de membru al Biroului Permanent”, a declarat Klaus Iohannis, adăugând că l-a informat și pe Crin Antonescu de acest demers.

  În ceea ce îl privește pe Crin Antonescu, acesta susține că își va menține afirmația potrivit căreia va demisiona dacă PNL nu face 20% la europarlamentare.

  „Așa cum am anunțat, neatingerea obiectivului este un eșec pe care ca președinte mi-l asum. Evident că-mi voi ține cuvântul. În ședința BPC de azi de la 14:00 voi anunța acest lucru colegilor mei și vom lua deciziile care se impun. (…) Nu există nici un dubiu. Doar că un președinte de partid nu își depune demisia în fața presei, ci în fața partidului său”, a declarat Crin Antonescu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.