Cablu caduto – o nouă operă de artă urbană în Micălaca comunistoidă

  de Special Arad | 26 martie 2015, 12:02 PM | Strada

  0

  În ultimile zile te miri cine sau ce poate să mai cadă de “sus”. Mai nou, după politicieni, oameni de afaceri… de sus au început să cadă cabluri aşa cum s-a întâmplat ieri în Micălaca – Zona 300.

  Al cui o fi cablul din imaginile alăturate, cine poate şti? Deocamdată nimeni nu-l revendică. Rămâne ca vreuna dintre maşinile care circulă prin zonă să-l prindă între roţi şi să-l rupă, poate apoi se vor alarma proprietarii lui. Sperăm că nu e cablu de curent electric!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.