Burleanu: „Sistemele de la Liga a II-a şi a III-a vor fi adaptate în funcţie de numărul de echipe”

  de Special Arad | 17 July 2014, 4:27 PM | Sport

  0

  Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că sistemele de desfăşurare a ligilor a II-a şi a III-a vor fi adaptate în funcţie de numărul de echipe înscrise. Până luni, la Liga a II-a se înscriseseră 10 echipe din 28, iar la Liga a III-a şi-au arătat intenţia de a participa la competiţie doar 30 de formaţii din 84, scrie Liga2.ro.

  „Sunt câteva principii în noul ROAF, printre care şi unul prin care o echipă poate refuza promovarea. Şi echipa care termină pe primul loc poate merge în eşalonul imediat inferior dacă nu mai are capacitatea financiară necesară. Pe 21 iulie vom vedea exact numărul de echipe înscrise la Liga a II-a şi la Liga a III-a. Acum două zile la Liga a II-a erau înscrise 10 echipe, iar la Liga a III-a 30 de echipe. Cu siguranţă vor fi echipe care nu se vor înscrie şi va trebui să adaptăm sistemul în funcţie de numărul de echipe. Pentru că nu o să invităm echipe să joace în competiţile organizate de FRF”, a declarat Burleanu, pentru Liga2.ro.

  burleanu-frf

  Comitetul Executiv al FRF a luat vineri decizia să prelungească termenul de depunere a dosarelor până la 20 iulie, din cauza numărului redus de echipe care şi-au arătat intenţia de a se înscrie în ligile a II-a şi a III-a.

  În sezonul 2014-2015, Liga a II-a urma să fie formată din două serii a câte 14 echipe, în timp ce Liga a III-a să aibă 6 serii a câte 14 echipe, scrie Liga2.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.