sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Burlă și Pirtea, aproape de Dinamo! Reghecampf le-a barat drumul spre Steaua

  de Special Arad | 16 decembrie 2015, 4:28 PM | Sport

  1

  Venirea lui Reghecampf la Steaua le barează drumul lui George Pirtea şi Bogdan Burlă, doi fotbalişti care îl impresionaseră pe fostul tehnician, Mirel Rădoi. În urmă cu aproximativ o lună şi jumătate s-a vorbit despre planurile de viitor ale campioanei. Tehnicianul de la acea vreme voia să se bazeze în continuare pe tineri şi identificase în Liga a 2-a doi fotbalişti de viitor.

  În relaţii excelente cu Sorin Paraschiv şi Valentin Badea, foşti coechipieri la Steaua, Rădoi părea că va negocia în iarnă pentru Pirtea şi Burlă, mai ales că preţurile celor doi nu erau deloc mari având în vedere nivelul la care joacă pentru moment, scrie digisport.ro.

  Mutările nu mai sunt de actualitate acum, odată cu venirea lui Reghecampf, după cum a recunoscut Pirtea în presa arădeană. În vârstă de 19 ani, mijlocaşul ofensiv al echipei Şoimii Pâncota a dezvăluit că agenţii i-au spus că transferul la Steaua a „căzut”, însă se pare că pe fir a intrat Mircea Rednic, care are la rândul său referinţe bune despre jucător.

  „Impresarii mi-au spus că eu şi Burlă trebuia să începem pregătirea cu Steaua după Sărbători dacă ar fi rămas Mirel Rădoi la echipă. Acum, cred că varianta aceasta a căzut, însă e posibil să ajung în probe la Dinamo chiar prin intermediul domnului preşedinte Piroş. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, eu sunt dator să am o vacanţă activă până în ianuarie. Probabil, până la Crăciun, mă voi mai odihni puţin, fiindcă a fost un tur de campionat foarte solicitant, dar apoi reiau alergările. Preparatorul nostru fizic, Călin Petrică, mi-a făcut un program, pe care o să-l respect, în aşa fel încât să nu fiu luat ca din oală când reîncep pegătirile de iarnă”, a spus Pirtea pentru Sport Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.