miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Bunica” lui Mircea Bravo a primit trofeul Digital Divas: „Nu știam de ce m-o pus să viu la București”

  de - | 9 septembrie 2023, 3:31 PM | Monden

  0

  Prezentată drept „singurul influencer din online fără hate”(fără ură, n.red.), Bunica din Chinteni a fost premiată de către organizatorii Digital Divas pentru activitatea din online pe care o desfășoară deja de peste 8 ani alături de Mircea Bravo, informează monitorulcj.ro. Evenimentul a avut loc în acest sfârșit de săptămână, la Palatul Bragadiru din București.

  Vizibil emoționată, Tanti Lenuța, cum o mai cunosc internauții, a mărturisit că: „Nu știam de ce m-o pus să viu la București. Eu știam că am filmări, dar acum am fost premiată și vă mulțumesc că m-ați ales. Eu de acum simt că întineresc. La filmări n-am avut așa emoții cum am în momentul acesta, dar vă invit pe toți să veniți la cinema pe 10 octombrie să vedeți Nuntă pe bani, să veniți singuri sau cu partenerul, asta dacă aveți”.

  Bunica din Chinteni a cucerit online-ul din 2015, la invitația lui Mircea Bravo, prin postarea a două videoclipuri care au adus milioane de vizualizări pe Facebook și Youtube.

  A prins imediat la public și a bucurat o Românie întreagă prin comicul unor situații rupte din realitatea tuturor.

  Mai nou, de anul trecut, bunica a trecut de la personajul îndrăgit din online la actriță prin rolul din „Mirciulică”, iar acum, pe 10 octombrie, apare la cinema în filmul „Nuntă pe bani”.

   

  • Citește și: „Mă, bolândule, în 26 îs alegerile!” – Peste 2 milioane de oameni au văzut videoul lui Mircea Bravo cu bunica · Special Arad

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.