Bulevardul Decebal o ia pe urmele lui Vasile Milea. Acest perpetuum mobile al șantierelor

  Știți cum e zicala „ce-i frumos, nu durează?”. Se pare că Aradul ar trebui să primescă drepturi de autor pentru acest lucru, cu aplicare directă pe drumurile orașului. Se asfaltează, apoi se sparg. Pare deja un lucru anticipat de arădeni chiar în momentul inaugurării unui drum proaspăt asfaltat. Vorbele „să vedem cât o să țină” apar instantaneu pe buzele tuturor.

  Acesta este cazul, din nou (!), și pentru Bulevardul Decebal, care a trecut prin acest proces de „asfalt, târnăcop, asfalt, târnăcop” deja de mai multe ori.

  De exemplu, după  ce a fost asfaltat, în urmă cu doi ani, bulevardul Decebal a intrat în lucrări importante de canalizare. Apoi l-au asfaltat din nou. Acum, compania RCS&RDS realizează lucrări de introducere a fibrei optice pe Decebal.

  Situația nu e roz nici pentru bulevardul Vasile Milea. După o anunțare pompoasă pe facebook că se reia traficul pe strada proaspăt asfaltată, la nici o lună, acesta a intrat din nou în lucrări de șantier în zona Tribunalului, fapt pentru care, pe atunci, s-au autosesizat și procurorii de la Tribunalul Arad.

  Acum, dacă observați cu atenție, „ciopârțirea” lui e din nou planificată. Sunt marcate pe jos linii galbene, care ne duc cu gândul la o nouă înlocurie a țevilor de gaz…

  20170630_212315

  Asta e, suntem obișnuiți ca străzile orașului să fie într-un continuu șantier, chiar dacă nu este vorba mereu de aceeași companie, nu putem să nu ne gândim că dacă ar exista o mai bună comunicare între firmele private și autoritățile locale, nivelul de trai ar suferi îmbunătățiri. Dar… mai are rost să ne gândim?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.