News AlertProcurorii intră din nou în Primăria Arad! Parchetul s-a autosesizat în urma unui articol publicat pe Special Arad

  de Special Arad | 28 October 2016, 10:09 AM | Știri Arad

  7

  Știri Arad. Lucrurile par să intre în normalitate.  Și nu spunem acest lucru pentru că tocmai urmare unui articol din ziarul Special Arad procurorii se auto-sesizează și încep o anchetă la Primăria Arad. Susținem acest lucru pentru că apreciem că poziția Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad este cea a unei instituții responsabile. Și, ca să nu o mai lungim, iată comunicatul procurorilor:  Urmare a articolului de presă intitulat „Nu vă crapă obrazul de rușine?! Banii arădenilor, bătaia de joc a municipalității” din data de 25.10.2016 al publicaţiei SPECIAL ARAD, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de  abuz in serviciu,  prev. de art. 297 alin 1 C.pen, constând în aceea că  funcţionari din administraţia publică locală, precum şi angajaţi ai unor societăţi comerciale şi-au îndeplinit, cu încălcarea dispozitiilor legale,  atribuţiile de serviciu în legătură cu lucrările de reabilitare ale Bulevardului Vasile Milea din Mun. Arad, prin aceasta cauzând o pagubă în dauna bugetul local al Municipiul Arad.

  În legătură cu aspectele menţionate s-a format un dosar penal, urmând să se efectueze cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii infracţiunii şi a identificării tuturor persoanelor responsabile.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.