News AlertProcurorii intră din nou în Primăria Arad! Parchetul s-a autosesizat în urma unui articol publicat pe Special Arad

  de Special Arad | 28 octombrie 2016, 10:09 AM | Știri Arad

  7

  Știri Arad. Lucrurile par să intre în normalitate.  Și nu spunem acest lucru pentru că tocmai urmare unui articol din ziarul Special Arad procurorii se auto-sesizează și încep o anchetă la Primăria Arad. Susținem acest lucru pentru că apreciem că poziția Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad este cea a unei instituții responsabile. Și, ca să nu o mai lungim, iată comunicatul procurorilor:  Urmare a articolului de presă intitulat „Nu vă crapă obrazul de rușine?! Banii arădenilor, bătaia de joc a municipalității” din data de 25.10.2016 al publicaţiei SPECIAL ARAD, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de  abuz in serviciu,  prev. de art. 297 alin 1 C.pen, constând în aceea că  funcţionari din administraţia publică locală, precum şi angajaţi ai unor societăţi comerciale şi-au îndeplinit, cu încălcarea dispozitiilor legale,  atribuţiile de serviciu în legătură cu lucrările de reabilitare ale Bulevardului Vasile Milea din Mun. Arad, prin aceasta cauzând o pagubă în dauna bugetul local al Municipiul Arad.

  În legătură cu aspectele menţionate s-a format un dosar penal, urmând să se efectueze cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii infracţiunii şi a identificării tuturor persoanelor responsabile.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.