„Bucurie în Mișcare” ajunge la Arad în acest weekend!

  de Special Arad | 16 mai 2019, 6:43 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.

  Seria de evenimente reunite sub titulatura Bucurie în Mișcare și organizate între 4 mai și 16 iunie la nivel național de Asociația 11even cu sprijinul Kaufland România, ajunge în acest weekend la Arad!

  Asociația Euromediu, partenerul local de organizare al evenimentului, a pregătit pentru cele două zile de festival o serie de momente care îi vor bucura pe participanți. Între acestea se numără demonstrațiile de aikido sau de salsa, bachata, vals, cha cha, tango, competițiile de fotbal, beach volei, street ball, dar și de canoe indiană, slow biking care au loc la Baza Constructorul. Nu trebuie ratate competițiile Strongest Family și Strongest Man/Woman dar nici demonstrațiile pe Mureș – Eschimo Roll și Plimbări cu DragonBoat.

  Duminică, în a doua zi a evenimentului, vor ajunge la festival aproximativ 80 de copii din mediul rural, de la școlile din Cărpiniș și Săcălaz, județul Timiș, drept răsplată pentru că au participat la competiția „Fă mișcare în pauza mare”. Ei fac parte din cei peste 1300 de elevi din 31 de școli de la sat care vor participa la cele 13 festivaluri Bucurie în Mișcare organizate anul acesta și se vor alătura, astfel, zecilor de mii de copii, tineri și adulți așteptați să ia parte la una din cele mai mari campanii de promovare a mișcării din țara noastră.
  Mai multe amănunte găsiți în comunicatul atașat.

  IMPORTANT:
  Bucurie în Mișcare oferă în premieră părinților și profesorilor care participă la festival posibilitatea de a testa gratuit înclinația nativă a copiilor între 5 și 16 ani către un anumit sport, prin SportAnalitik. Dezvoltată în cooperare cu Universitatea Charles din Praga, metoda este utilizată în peste 16 țări pentru a-i ajuta pe copii să-și găsească sportul care li se potrivește și în care pot face performanță.
  Înscrierile se fac la fața locului, în amândouă zilele de festival.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.