marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bucurie în Mișcare: Antrenament pe canapea cu arădeanul Ruben Galiș

  de Dan Lazăr | 30 martie 2020, 10:19 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  „Bucurie în Mișcare” este un proiect care de câțiva ani parcurge întreaga țară pentru a promova exercițiul fizic. Dată fiind pandemia de coronavirus, organizatorii acestui proiect s-au adaptat și propun câte două antrenamente zilnice la care pot participa, gratuit, fiecare dintre noi, chiar de pe canapeaua lui.

  „Bucurie în Mișcare – Acasă este un proiect online, prin care ne dorim să aducem mișcarea în casele fiecăruia dintre voi. De luni până sâmbătă vom invita alături de noi, prin sesiuni live, de două ori pe zi, câte un instructor de sport, din mai multe orașe. Sub deviza «Din toată țara, pentru toată țara» ne dorim ca în această perioadă să #mișcăm România și să combatem sedentarismul. Sesiuni live vor fi de la ora 11:00 și de la ora 18:30, fiecare dintre ele având o durată de aproximativ 30 de minute. Fă mișcare alături de noi, scapă de monotonie și #staiacasă”, sună invitația organizatorilor.

  Antrenament pe canapea, marți, cu un arădean

  #AntrenamentPeCanapea cu Ruben, marți, 31 aprilie – de la ora 11:00, este evenimentul care îl are în centrul antenției pe arădeanul Ruben Galiș. „Ciclist de când se știe, Ruben Galiș este preparator sportiv și membru în lotul național de dodgball. Pasiunea pentru sport, grija pentru un stil de viață sănătos și compasiunea pentru oameni se reflectă și în felul în care se implică în comunitatea arădeană. Pe Ruben l-am cunoscut prin intermediul festivalului Bucurie în Mișcare Arad, unde s-a implicat ca organizator, alături de Asociația Euromediu, partenerul nostru local”, este descrierea evenimentului de marți dimineața, care poate fi urmărit și practicat pe Facebook, pe pagina Bucurie in Mișcare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.