Breakdance, zumba și majorete la Ziua internațională a dansului la Arad

  de [email protected] | 29 April 2014, 9:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ziua internațională a dansului s-a ținut în premieră și la Arad, în fața Primăriei, marți seara, în fața unui public numeros, în ciuda stropilor de ploaie. 

  „Dansez pentru tine” în varianta freestyle arădean i-a avut pe majoretele Liceului Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”, Lucaciu Mircea cu un mini-recital de beatbox, Dana cu un curs live de Zumba, Vlad cu un dance workout și trupele de breakdance X-Style, X-Style Kids, Next X-Style, Defeat Gravity Crew, Revolution Studio, Trupa Revolution, New Generation Crew  şi Burning Souls Crew care au „lustruit” platoul din fața Palatului Administrativ și au oferit arădenilor un show spectaculos.

  Organizatorii acţiunii au fost Doma Art Style, Centrul Judeţean de Voluntariat, Primăria Municipiului Arad şi Asociația Educatio, iar maestrul de ceremonii actorul Zoltan Lovas.

  Cu 32 de ani în urmă, Institutul Internațional de Teatru, cu susținerea Comitetului Internațional al Dansului, a hotărât ca în data de 29 aprilie să fie celebrată Ziua Internațională a Dansului. Evenimentul este un omagiu adus creatorului dansului balerin modern, Jean-Jorges Noverrre,  care s-a născut la această dată în anul 1727.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.