Au lustruit podeaua de la Bucegi! – „Summer Battle”, ediția a II-a

  de [email protected] | 9 august 2014, 11:43 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  0

  Cea de a doua ediție a concursului național de breakdance „Summer Battle” a „transformat” restaurantul Bucegi într-o adevărată scenă freestyle, sâmbătă, 9 august, în organizarea celor de la Burning Souls Crew. B-Boys și B-Girls din Arad, Timișoara, Brașov, București, Oradea și chiar și din Ungaria s-au aruncat în „luptă” în 3 runde de foc: 5 versus 5, 2 versus 2 și 7 to smoke, iar premiile au fost pe măsură: 500, 200, respectiv 100 de euro pentru ocupanții locurilor 1. Juriul a fost format din Marius IR Mates (UK/RO – MDK), Miroslav Balog Goofy (SRB – Yugoslavian Bboys), respectiv Aitner Dora (Recognize Crew – SRB/HU).

  Câștigătorii acestei ediții au fost:

  2 vs. 2 : Locul 1: Ren & Roll (Trupa B. Element, Ungaria)

  Locul 2: Trupa Fresh Roots Clan (Ungaria)

  5 vs. 5 : Locul 1: Fresh Roots Clan (Ungaria)

  Locul 2: Bucharest Underground Cocktail (Bucuresti)

  7 to smoke: Locul 1: B-boy Ren (Trupa B. Element, Ungaria)

  Locul 2: B-boy Beat (Burning Souls Crew, Arad, Romania)

  Foto: [email protected]

  Video: Călin Bibe

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.