Botiș: „Și la acest nivel se aleargă la fel de mult”

  de Lucian Dănilă | 10 April 2014, 2:43 PM | Sport

  0

  Sorin Botiș este cel mai experimentat jucător de la nivelul ligii a patra arădene. După ce a evoluat pe prima scenă atât în România, cât și în Ungaria, acolo unde a prins și grupele Cupei UEFA cu Ferencvaros, Botiș a ales în vară să joace la nivelul ligii a patra din România.

  „Indiferent la ce nivel joci trebuie să alergi la fel de mult, fie că joci în Liga 1 sau în Liga a 4-a. Fotbalul este greu și frumos la toate nivelurile. Sâmbătă, la jocul cu Pecica, deși avem o echipă formată din mulți jucători tineri, trebuie să demonstrăm că suntem cea mai bună formație din campionat. Nici nu contează scorul, trebuie să dăm cu cel puțin un gol mai mult decât dau ei”, spune „Sore”.

  Botiș îl va avea ca adversar direct pe Codrin Peii, jucător pe care l-a văzut jucând și căruia îi laudă calitățile. „Este un fotbalist foarte bun la acest nivel. L-am văzut de câteva ori și a arătat că este foarte imprevizibil”, a încheiat Botiș.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.