duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O blondă din Timișoara vrea să fie primar în Las Vegas

  de - | 3 iunie 2024, 8:32 PM | Internaţional

  0

  (foto: Irina Hansen For Mayor Las Vegas/Facebook)

  O blondă din Timișoara face senzație în SUA, acolo unde candidează la Primăria Las Vegas. Irina Hansen e româncă, însă la vârsta de doi ani a plecat cu familia ei în SUA. Acum, după ani de zile de când locuiește în SUA și are afaceri de succes în imobiliare, Hansen spune că vrea să schimbe Las Vegas în bine.

  Născută la Timișoara în 1976, Irina a emigrat în America cu familia în 1978 pentru a scăpa de regimul comunist. De atunci, trăiește în Las Vegas, unde a intrat în afaceri imobiliare din 2005 și a fondat Prestige Salon and Spa. Este membru al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și Consiliului Residential Real Estate.

  Irina a vorbit despre legăturile sale cu România, viața în America și planurile pentru Las Vegas. „Tata aproape și-a sacrificat viața pentru a ne aduce în America, această țară minunată a libertății”, a rememorat ea. Deși nu a revenit în România, Irina spune că „îmi doresc mult să vizitez România în curând”.

  Decizia de a candida la Primăria Las Vegas a fost influențată de credința sa în Dumnezeu și dorința de a aduce schimbări pozitive în comunitate.”Credința mea în Dumnezeu m-a făcut să iau atitudine și să îmi doresc să schimb ceva în Las Vegas. Vreau să arăt iubire și compasiune față de toți cei din jurul nostru și să aduc schimbare și transformări pozitive în societatea noastră”, a declarat ea.

  Printre planurile sale se numără modificarea economiei locale, atragerea de noi industrii, creșterea veniturilor angajaților și soluționarea crizei persoanelor fără adăpost prin asigurarea de adăposturi, hrană, servicii medicale și programe de angajare. „Voi face o analiză strictă și clară a bugetelor, astfel încât banul public să fie cheltuit eficient, iar corupția și comportamentele lipsite de etică să fie eliminate din Primăria Las Vegas”, a promis ea.

  sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.