„Blinky Bill – Koala cel poznaș”, la Cinema Grădiște

  de Special Arad | 20 noiembrie 2018, 11:51 AM | Film

  0

  Penultima proiecție de film din acest an la cinematograful din Grădiște este o aventură care va aduce zâmbete pe fețele copiilor: „Blinky Bill – Koala cel poznaș“ va fi difuzat, sâmbătă, 24 noiembrie 2018, de la orele 10:00 și 12:00.

  Animația „Blinky Bill – Koala cel poznaș” întregeşte seria de animăluţe personificate şi puse pe fapte mari din panoplia animaţiilor de familie. Filmul amuză, înduioşează şi oferă cel puţin cu două învăţăminte celor mici: a-şi ţine întotdeauna promisiunile şi a face orice pentru a-ţi menţine familia unită şi fericită.

  Filmul este dublat în limba română.

  Pentru grupuri mai mari de 5 persoane se pot face rezervări la adresa de email: [email protected] și la telefon 0740-946 821 (între orele 10:00 – 12:00 și 18:00 – 20:00).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.