Blestemul șoferiei! Pregătirile de nuntă s-au transformat în pregătiri de înmormântare. Un tânăr șofer a murit la doar 30 de ani

  de - | 18 septembrie 2019, 11:39 AM | Internaţional

  0

  Sebastian Vasilache, șofer de tir în vârstă de 30 de ani, a fost găsit mort în cabina camionului aflat într-o parcare in Italia.Pe corpul neînsuflețit al șoferului nu au fost găsite urme de violență, anchetatorii luând în calcul cauze ale morții naturale.

  Sebastian Vasilache plecase de ceva timp în Italia, să muncească, pentru un trai mai bun atât pentru el cât și pentru familia rămasă în ţară. Nu se ştiu multe informaţii cu privire la ceea ce Sebastian Vasilachi a făcut înainte de tragedie, însă ceea ce se cunoaşte cert este faptul că şoferul român parcase într-un loc special amenajat, lângă Treviso. La scurt timp, însă, Sebastian Vasilachi a fost găsit fără viaţă de către colegii săi.

  Carabinierii au ajuns de urgenţă la faţa locului, iar potrivit primelor informaţii cu privire la moartea sa, anchetatorii spun că ar fi vorba de un infarct. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar după ce va avea loc necropsia se va afla, însă, exact care a fost cauza morţii.

  Vestea că Sebastian Vasilachi a murit a îndurerat familia, dar şi pe toţi cei care l-au cunoscut. Iubita lui este dărâmată de durere, mai ales că la începutul verii o ceruse în căsătorie. Cei doi erau foarte fericiți, iar ultima dată când bărbatul a venit în țară, voiaiu să înceapă pregătirile pentru nuntă. Din păcate, acum nu le mai rămâne decât să se pregătească de înmormântare.

  sursa: observator

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.