Black + white = love. Ele sunt blonde cu pielea albă, dar copiii lor mulatri

  de - | 8 September 2015, 2:44 AM | Monden

  0

  Mămici blonde, copii mulatri! Mari dive de la Hollywood s-au îndrăgostit de bărbati de culoare și de cele mai multe ori rodul iubirii lor a semănat cu tatăl.

  Heidi Klum are părul bălai și pielea de un alb imaculat, iar cei trei copii ai ei sunt negri ca abanosul, asta pentru că seamănă cu tatăl lor, fostul soț al lui Heidi, cântărețul Seal. Singura care pare bucățica ruptă din faimosul supermodel este Leni, fiica cea mare, care a fost concepută cu miliardarul italian Flavio Briatore.

  Heidi+Klum+Heidi+Klum+Kids+NYC+VsbdOejw4SWlseal_091507_05_cbb

  Actrița Ellen Pompeo, cunoscută din serialul „Grey’s Anatomy” este căsătorită cu producătorul muzical Chris Ivery și au împreună o fetiță de culoare, pe nume Stella Luna.

  Ellen-Pompeo-042813sp

  Cât despre Doutzen Kroes, superbul Îngeraș Victoria’s Secret, ea este mama unui băiat despre care n-ai spune în veci că-i al ei, asta dacă nu ai cunoaște cine este tatăl, adică pe Dj-ul de culoare Sunnery James.

  Doutzen Kroes Is Seen On The Beach With Her Husband and Son

  Ca să vedeți că se poate și invers, iată că și David Bowie are o fetiță care nu a moștenit nimic din trăsăturile lui, ci seamănă ca două picături de apă cu mama ei, supermodelul de culoare Iman Chanel.

  28356-david-bowie-sa-femme-iman-et-leur-637x0-1

   

  Tot in seria blonde care au copii mulatri le putem introduce și pe Charlize Theron și Madonna, diferența este că ele au adoptat copii de culoare.

  Sursa: Kanal D

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.