Biserica Roșie are patinoar. „Ce fain îți rupi gâtul aici!”

  de Raluca Medeleanu | 19 ianuarie 2017, 3:29 PM | Strada

  2

  Vremea oscilantă din ultimul timp, de la temperaturi de minus la plus și invers, a creat bătăi de cap arădenilor, multe zone din municipiu devenind un real pericol pentru ei. Trotuarele centrului, în mare parte, par totuși ceva mai norocoase. Cel puțin cele două trotuare lungi și late care merg de-a lungul Bulevardului Revoluției au scăpat, ca prin minune, aproape în întregime de geață. Sau cel puțin au segmente pe unde o poți ocoli.

  Acesta nu este cazul unei porțiuni aflate chiar în fața Bisericii Evanghelice-Luterane, cunoscută arădenilor drept Biserica Roșie. Acolo s-a format un adevărat patinoar natural, cu gheața aproape 100% netedă. O reală provocare de echilibristică până și pentru elevii de liceu, darămite pentru persoanele care au trecut de o anumită vârstă!  Și gheața își întinde „tentaculele” pe tot trotuarul. Singurul mod prin care poți să o eviți e să treci direct pe partea carosabilă, sau, în caz că ești atlet de mare clasă, să o eviți printr-o săritură cu prăjina.

  „Ce fain îți rupi gâtul aici!”, i-a spus un licean colegului său, trecând prin zonă, mai mult târându-și picioarele decât pășind propriu-zis, în ciuda faptului că era echipat cu bocanci.

  Până vine primăvara, sau până se înduplecă cineva să curețe zona, noi le urăm arădenilor care se perindă prin zonă succes și patinaj fericit!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca proprietarii, magazinele sau asociatiile de proprietari sunt obligati sa curete zapada sau ghiata,mi se pare firesc ca si reprezentantii bisericii sa ia masurile necesare pentru eliminarea riscurilor, cu atat mai mult cu cat trotuarul din fata bisericii este foarte circulat.Niste amenzi ?

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.