Birt lipit de școala din Vladimirescu! Elevii dau nas în nas cu clienții localului / GALERIE FOTO

  de Dan Lazăr | 22 februarie 2022, 1:02 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului | Vladimirescu

  0

  Conform legii, comercializarea băuturilor alcoolice și a țigărilor în incinta sau în apropierea unităților de învățământ este interzisă. Această lege – HG  128/94 – nu a ajuns însă la urechile autorităților din Vladimirescu, care permit ca o unitate ce comercializează aceste produse să își desfășoare activitatea chiar lângă gardul unității de învățământ.
  „Birtul este între clădirea școlii și sala de sport. Atunci când ies copiii de la școală dau nas în nas cu bunii consumatori de băuturi alcoolice”, ne-a transmis un cititor, care adaugă că mizeria este săptămână în acel loc care, se pare, că aparține unității de învățământ.
  Părinții elevilor, dar și opinia publică, așteaptă reacția autorităților.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.