sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Binomul arădean – sau cum moda și marketingul dau bulevardul „pe minus”

  de Raluca Medeleanu | 11 ianuarie 2018, 11:14 AM | Pamflet

  2

  Vă invităm să pornim împreună către deznodământul acestui articol, prin intermediul unei probleme de matematică: Se dă magazinul „X”, care este mereu prezentat la puterea a cincea. Lumea bună din mediul „Y” cumpără mereu haine de acolo ca să se spargă în figuri pe la petrecerile „A”, „B” sau „C”, cheltuind ∑ imense la magazinul„X”.

  ecuatie magazin
  Demonstrați care este modul optim prin care proprietarul magazinului „X” își anunță clienții „Y” că acesta intră în renovare până la ziua „Z”.

  Concluzie: Nu așa cum ați crede.

  Ce tot bolborosim noi aici?

  Pe românește: atât de elegant și-a anunțat intrarea în renovare un magazin bine cotat din buricul târgului, situat exact pe Bulevardul Revoluției, că nouă aproape că ne-a dat un miniatac de cord când am trecut pe acolo. Anunțul ăsta poate să facă orbii să vadă din nou, frate! Poate că o fi noua providență… dar noi suntem ceva mai bătuți în cap și nu pricepem planuri din astea divine. Noi ne poticnim în chestii din astea lumești numite PUZ-uri care, trebuie să recunoaștem, par din ce în ce mai mărunțele pentru mai toată lumea, darămită pentru protipendadă!

  Așa că chiar așa! Ce mai contează că strici armonia arhitecturală (pfff, na, că ne-a pufnit și pe noi râsul) când tu, proprietar de proprietar, lider suprem fashion, expert al eleganței, hotărăști că tre’ să-ți renovezi dugheana?! Că doar n-o să-i lași pe bieții clienți cu buza umflată, să creadă săracii că ai închis!

  Stați liniștiți: everifing iz andăr control – cum s-ar zice în limbi mai mult decât internaționale. Lassan, omu’ numa’ renovează, na!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.