duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Bilete virtuale la primul meci al echipei UTA din play-off? Decizia TAS se va pronunța înainte de primul meci

  de Lucian Dănilă | 16 iunie 2020, 2:28 PM | Sport | Topic special

  0

  Conducerea clubului UTA ia în calcul să vândă bilete virtuale la primul meci pe care UTA îl va disputa în play-off-ul din Liga 2. Gruparea arădeană va afla mâine programul celor cinci meciuri pe care le mai are de disputat, dar este cert că primul meci îl va disputa pe teren propriu în weekendul 4-5 iulie.

  Așteptăm deciziile autorităților în ceea ce înseamnă relaxarea măsurilor anti-COVID-19. În funcție de ceea ce ni se va transmite putem să luăm și anumite decizii privind clubul. Încă nu se știe dacă la primul meci vom avea voie să lăsăm un anumit număr de spectatori la meciuri.

  Ne-am gândit și la varianta de a vinde bilete virtuale, așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi. Cum nu ne-am mai confruntat cu asemenea situații, trebuie văzut și cadrul în care putem face acest lucru”, spun cei din conducerea clubului arădean.

  Conducerea clubului UTA ia în calcul să vândă bilete virtuale în valoare de 10 lei la primul meci de pe teren propriu.

  În ceea ce privește decizia pe care o va da Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, aceasta va fi dată înaintea de reluarea campionatului:

  „Apelul clubului UTA a fost înregistrat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, iar procedura e în curs de desfășurare. Îi informăm pe suporterii noștri despre evoluția cazului.

  Federația Română de Fotbal a agreat propunerea clubului UTA de judecare rapidă a apelului, propunând ca soluția să fie pronunțată până pe 3 iulie 2020.

  Clubul UTA a propus ca apelul să fie judecat de un singur arbitru, propunere care a fost acceptată, deoarece clubul nostru suportă toate costurile. Federația Română de Fotbal dorea soluționarea cazului cu trei arbitri.

  Cu acordul ambelor părți, s-a stabilit ca limba procedurii să fie limba engleză.

  Vă vom ține la curent cu evoluția cazului”, se arată într-un comunicat remis de club pe site-ul oficial uta-arad.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.