luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bilete la UNTOLD 2016. Poți cumpăra chiar acum!

  de Special Arad | 24 septembrie 2015, 11:55 AM | Muzică | Naţional

  2

  Organizatorii UNTOLD au anunțat că s-a deschis, începând cu 22.09.2015, perioada de pre-înregistrări pentru bilete la ediția 2016 a festivalului.

  Pentru pre-înregistrare, doritorii trebuie să acceseze site-ul festivalului.

  Prima serie de bilete la UNTOLD 2016 va fi disponibilă doar fanilor pre-înregistrați.  De asemenea, la înregistrare, aceștia vor avea posibilitatea să comunice organizatorilor, artiștii preferați pe care ar dori să îi vadă pe scenele festivalului. La fel ca la ediția precedentă, în baza topului realizat de fani, se va contura și line-up-ul ediției viitoare.

  La Festivalul UNTOLD 2015 au participat 240.000 de oameni. Astfel, pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, au ajuns patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si Dimitri Vegas&Like Mike, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali.

  UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 — Capitală Europeană a Tineretului.

  Sursa: România Liberă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.