Bilanțul unei nopți de coșmar! Jandarmerița bătută cu bestialitate are doar 23 de ani și este în continuare internată

  de - | 11 August 2018, 2:25 PM | Naţional

  4

  Femeia-jandarm, bătută cu bestialitate, noaptea trecută, în Piaţa Victoriei, este în continuare în spital cu numeroase răni la cap şi abdomen.

  În urma analizelor efectuate la spital, medicii au descoperit că tânăra nu are fractură de coloană cervicală, însă are numeroase alte leziuni şi traumatisme.

  În această dimineaţă, în spitalele din Bucureşti mai erau internate zece persoane rănite în urma protestului violent de noaptea trecută.

  Dintre acestea, patru erau internați la Spitalul Universitar, iar şase la Spitalul Floreasca.

  La Floreasca, printre cei şase răniţi se numără şi patru jandarmi.

  Medicii au anunţat că femeia-jandarm, în vârstă de 23 de ani, nu are fractură de coloană cervicală, însă are numeroase contuzii craniene şi toracice, precum şi numeroase leziuni.

  Un alt jandarm a fost diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală după ce a fost lovit cu picioarele de manifestanţi.

  Potrivit datelor oferite de spitalele din Bucureşti, noaptea trecută, 85 de oameni au primit îngrijiri medicale, iar 75 dintre ei au fost externaţi:

  – 50 la Spitalul Floreasca;

  – 20 la Spitalul Universitar;

  – 15 la Spitalul Elias.

  În Piaţa Victoriei, echipajele medicale de urgenţă au asistat 455 de persoane, majoritatea ca urmare a contactului cu substanţe iritante şi altele cu atacuri de panică.

  sursa: observator

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Reacția bestiilor nu mi se pare o surpriză. Doar de zile bune, bestiile se incită unul pe altul la asemenea acțiuni „patriotice” … cică, împotriva corupției. Femeia asta este reprezentanta statului corupt. Nu-i așa lașilor!

   Iar declarația lui Johănel este una care legitimează și îndeamnă ca și în continuare, bestiile să atace forțele de ordine și să producă o stare artificială de război, pe străzile Bucureștiului. Ca El și restul subalternilor din opoziție să poată acuza guvernarea de incompatibilitate cu funcțiile ocupate.

   Diasporaaaaaaaaaa! Și-au bătut joc de voi. Sunteți împinși la mijloc să deveniți cifre statistice, …„daune colaterale”. Cu cât mai mult sânge ve-ți lăsa pe străzile Bucureștiului cu atât mai bine pentru Johănel. Pune „Guvernul Lui”.
   RUȘINE D-LE PREȘEDINTE!!!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.