duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Biblioteca Județeană găzduiește vineri lansarea cărții „La noi nu colindă muierile” de Iulia Lung

  de Special Arad | 15 iunie 2022, 10:40 AM | Cultură

  0

  Comunicat. Vineri, 17 iunie 2022, începând cu ora 16:00, în Grădina de Lectură, Biblioteca Judeţeană „Alexandru D. Xenopol” Arad organizează lansarea volumului semnat de Iulia Lung, „La noi nu colindă muierile!”.

  Volumul, apărut la Editura Karina, Deva, 2022, este însoțit de un sugestiv subtitlu: „Putere la feminin, implicare, bășcălie și blestemul sărăciei”, autoarea asumându-și responsabilitatea și sarcina de a așterne în paginile cărții, „tiparele unei vieți total diferite de absolut tot ce trăisem în cei 45 de ani de până atunci”.

  „Cartea Iulie Lung este o carte uluitoare, scrisă cu umor amestecat cu tristețe, cu entuziasm umbrit de lupte începute care par că nu se mai termină” – este recomandarea de lectură a doamnei Laura Albu, președinta Asociației „Romanian Women’s Lobby”, alături de doamna Antonia Cojocaru, președinta Asociației „Femeile se implică”, care descoperă în paginile cărții o luptă „necontenită pe care trebuie să o duci atunci când vrei să te implici real”.

  Călătoria cuvintelor ce au dat viață volumului „La noi nu colindă muierile!”, precum și experiența de transformare și dezvoltare personală a autoarei Iulia Lung vor fi prezentate publicului de jurnalist Raluca Medeleanu și bibliotecar Florin Coita, moderator, Ioana Nistor. Evenimentul cultural va beneficia și de un moment folcloric oferit de cunoscutul instrumentist arădean Paul Pașca.

  O lume. Un univers. Un Paradis. O experiență despre hotărâre, curaj, putere, generozitate, o viață în cuvinte: Iulia Lung, „La noi nu colindă muierile!”

   

  • Citește și recenzia Special Arad: „La noi nu colindă muierile!” – Relatări despre lehamite, bășcălie și renunțare, dintr-un sătuc uitat de lume, din munții județului Arad 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.