joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Biblioteca Județeană organizează Gala Cititorului Arădean 2023

  de Special Arad | 29 noiembrie 2023, 2:18 PM | Cultură

  0

  Biblioteca Județeană A.D. Xenopol informează că miercuri, 6 decembrie 2023, organizează o nouă ediție a evenimentului „Gala Cititorului Arădean”, de la ora 14:00, în Sala Astra.

  După o mică pauză… reluăm o frumoasă tradiție: „Gala Cititorului Arădean” – festivitatea de premiere a celor mai fideli cititori! De Sfântul Nicolae – sărbătoarea creștină a dărniciei și a bunătății, întruchipată de Sfântul Nicolae, bunicul ce răsplătește cumințenia și buna cuviință, sărbătoare care o pregătește pe cea mare, Nașterea Domnului Iisus Hristos-Mântuitorul, cititorii noștri vor fi premiați, miercuri, 6 Decembrie 2023, la ora 14.00, în Sala Astra a Bibliotecii Județene Alexandru D. Xenopol Arad. Mici și mari, copii și bunici vor primi recunoaștere și gratitudine oficiale pentru o relație excepțională cu instituția bibliotecii.

  Vor fi nominalizați, felicitați și recompensați un număr de 24 de cititori fideli ai anului care se sfârșește, cu vârste de la 8 ani la 73 de ani, 15 copii și 9 adulți.

  Îi așteptăm cu drag, la un colind, pe cei mai buni ai noștri:

  Filiala Micălaca: Gresinger Sonia, Negruț Andreia, Sara Oșan, Dorina Violeta;

  Filiala Aurel Vlaicu: Covaci Tudor, Covaci Vlad, Diacon Denis, Roș Beniamin, Nathan Stoica, Băbuțiu Melania;

  Filiala Aradul Nou: Ipate Alin, Bogdan Blăgău, Andrei Sediu;

  Secția Împrumut Carte Adulți :Vîtcă Rebeca, Mihaela Mureșan, Olăhuț Răzvan, Istrate Sorin-Teodosie, Diaconescu Mihaela Eugenia, Andrada Viorela Porumb, Tonka Ildiko Sediu, Trifan Petra;

  Împrumut Carte Copii: Vodă Azara Kukula, Maria Bociort, Răzvan Vlad, Botoroagă Sediu;

  Sala Arte și Multimedia Sabin Drăgoi: Don Dominic Adrian.

  Felicitări, tuturor!”, transmit reprezentanții Bibliotecii Județene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.