Bibarț, tot nemulțumit de „valurile” podului Decebal: Dacă Tehnodomus nu e capabil, punem pe altcineva, dar le vom lua banii din garanție!

  de Raluca Medeleanu | 29 octombrie 2020, 7:26 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  7

  După ce Primăria a fost nemulțumită de calitatea și modul în care a fost turnat asfaltul pe podul Decebal, a impus săptămâna trecută companiei Tehnodomus să îl refacă, dar iată că rezultatul nu e nici acum cel așteptat. Astăzi aflăm dintr-un live video al primarului Călin Bibarț că refacerea lucrărilor a fost făcută de mântuială, așa că ne putem aștepta din nou, în curând, la închiderea circulației în zonă.

  În timpul deja notoriului „rond de seară”, primarul a făcut astăzi un test cu mașina și a constatat că „valurile” sunt în continuare prezente. Bibarț a anunțat cu această ocazie că nu va accepta lucrările de proastă calitate.

  „Am pus firma constructoare, Tehnodomus, să refacă pe banii lor lucrările. Weekendul trecut am oprit circulația, au refăcut, dar putem observa că, de asemenea, e tot vălurat. Așa că am ajuns la concluzia că domnii de la Tehnodomus nu au capacitatea tehnică să-l facă cum trebuie. Prin urmare, i-am trimis și astăzi să verifice. Săptămâna viitoare facem o nouă comisie și o să dăm să reasfalteze și nu le mai dăm lor, chiar dacă au podul în lucru. Le vom lua banii din garanție și vom căuta altă firmă specializată care să facă o lucrare de calitate. Cu tot deranjul să mai închidem cândva podul într-un weekend. Sper să reușim acum cât e școala închisă cu cod roșu… Cu tot deranjul, dar nu pot fi de acord să rămână cu o calitate îndoielnică!”, a spus Călin Bibarț.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se pare ca se cam schimba ceva in modul de administrare al Aradului! Sper ca Bibi sa reziste atacurilor care vor veni cu siguranta, nu de alta dar se pare ca va cam deranja niste ”structuri” de-a dreptul mafiote… Daca aradenii vor avea suficienta minte vor sta alaturi de el in ”curatenia” care trebuie facuta in orasul asta!

   +13 voturi
   +1
   -1
  2. Interesant..oare va intra si pe lucrarile de 6 ani ale Tehnodomus,stadion UTA?Daca o va face Bibi..,jur ca imi pun cenusa in cap….Dar putin probabil….Nu se va schimba nimic…Nici macar impresia…Rond de seara?Pai noi,locuitorii aradeni o facem de ani de zile,in fiecare zi si seara…
   Sa mor daca voi crede ca se taie in carne vie,pe firme aciuate…Prostire….

   +1 voturi
   +1
   -1
  3. Bibi, ia la bani mărunți și angajații de la tine din primărie care se plimbă prin oraș la ore de lucru, care pornesc toate calculatoarele colegilor care vin mai târziu dimineața și care găsesc tot timpul scuze pentru ineficienta și incompetență dovedită, pentru greșelile făcute în acte, etc…

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.