Benzi închise pe autostrada A1 și la Arad!

  de - | 18 April 2022, 10:10 AM | Regional

  0

  (foto: Arhivă DRDP Timișoara)

  Lucrări pe autostrada #A1 astăzi, 18 aprilie:
  la km 544 (Arad), sensul de mers spre Nădlac – se execută lucrări de reparații cu mixtură asfaltică până la ora 17.30. Se circulă pe banda 2, banda 1 și banda de urgență sunt închise;
  km 467 (Balinț, TM), sensul de mers Lugoj – Timișoara, până la ora 16 – se execută reparații la rostul de dilatație. Traficul se desfășoară pe banda 1 și banda 2, banda de urgență este închisă;
  km 501+290 (Giarmata, TM), sensul de mers Arad – Timișoara, și km 494+360 (Remetea Mare, TM) ambele sensuri – se execută reparații la rostul de dilatație.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.