vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivBeată criță, o femeie a ieșit cu Passatul în câmp, între Arad și Horea! Video de la spital în momentul în care le explică polițiștilor ce „turistă” e ea

  de Alin Olteanu | 15 octombrie 2018, 9:05 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  A „rulat” șoferița asta în tot județul Timiș și n-a prins-o nimeni. Niciun polițist! Nu știm dacă prin toate localitățile pe care le amintește în video-ul de mai jos, filmat la spital, acolo unde i se recoltau probe biologice, „mătușa” (cu fața blurată de noi, în video, deocamdată) a consumat alcool, dar cert e că a devenit pericol public pe șosea.
  Polițiștii de la Rutieră au ajuns la fața locului imediat după ce la 112, în jurul orei 18, s-a anunțat că o mașină Volkswagen Passat, care circula dinspre Arad înspre Horea, a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor în dreptul intersecției cu Livada. Astfel a ajuns în câmp și martorii au alertat Poliția.
  Simțind că femeia are ceva probleme în a-și exprima ideile vizavi de modul în care a ajuns în câmp, polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest și, ce să vezi!?, doamna „consumase” nițel mai mult alcool. Adică atât de mult încât să intre sub incidența codului penal: 1.05 mg/l!
  Imediat polițiștii au invitat-o pe femeie la Spitalul Județean Arad, acolo unde i s-au recoltat probe de sânge la interval de o oră „distanță” una de cealaltă.
  Autoturismul a rămas în câmp și… în câmp e și la această oră.
  Era singura în mașină și poate mai bine că a fost așa. Inconștienta asta putea să omoare nu numai pietonii, ci și pe eventualii pasageri din autoturism.
  Priviți video și ascultați cu atenție ce spune. Sperăm să vă dați seama dumneavoastră, cititorii, ce vrea să explice. Noi nu am putut deoarece nu am avut traducător în redacție pentru limba vorbită de cei „pulbere de beți”.
  Femeia are 37 de ani și este din localitatea Horea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doar sansa a facut sa nu omoare pe cineva. Ar trebui sa i se suspende permisul cel putin pe zece ani. Si sa faca puscarie pana devine responsabila. Dar parca vad ca pedeapsa ii va fi blanda. Doar buna sa o incurajeze ca bea in continuare la volan. Ca asa-i la noi in tara. Infractorii dupa contactul cu justitia capata mai multa incredere in a face porcarii.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.