miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Beat fiind, un șofer s-a lăsat fugărit de patrula Poliției pe străzile Aradului

  de Special Arad | 6 aprilie 2022, 10:34 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. În seara zilei de 5 aprilie, polițiștii Biroului de Ordine au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa pe liniile de tramvai de pe Calea Timișorii, spre centru. Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase, acesta fiind oprit până la urmă într-o parcare de blocuri din Piața Arenei.

  Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului, un tânăr de 24 de ani, din Cladova, a indicat o valoare de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Verificările ulterioare au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.