BC Valbon Arad are emisară sub tricolor! Cătălina Chioreanu participă la cantonamentul naționalei Under 14 de la Sfântu Gheorghe

  de Dan Lazăr | 23 October 2021, 10:22 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Tânăra baschetbalistă arădeană Cătălina Chioreanu, legitimată la BC Valbon (președinte Valeria Bondor), va participa între 24-30 octombrie la o pregătire centralizată a lotului național Under 14, conform convocării sosite pe adresa clubului din Arad.

  Pregătirea tricolorelor va avea loc în localitatea Sfântu Gheorghe, antrenamentele urmând a avea loc în sală și în aer liber.

  Sportiva face parte din echipa BC Valbon Arad înscrisă în Campionatul Național organizat sub egida Federației Române de Baschet, fiind pregătită de Cristian Bondor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.