Bazinul de polo din Subcetate, aproape gata: „Se lucrează la finisaje”

  de - | 20 July 2017, 5:09 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Lucrările de contrucţie a noului bazin de polo din Arad au intrat în linie dreaptă. “În acest moment se lucrează la finisaje” a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, în urma vizitei efectuate pe şantierul din Subcetate.

  Construcția bazinului de polo, inclusă în programul „Bazine de înot” susţinut de Compania Națională de Investiții a început în noiembrie 2015. Cu toate că  pe contract era prevăzut termenul de 18 luni de la data atribuirii, de abia în toamna acestui an putem vorbi despre finalizarea acestei investiţii.

  Bazinul mare va avea 33,3 metri lungime, 25 metri lățime și o adâncime de 2,3 metri, iar cel de-al doilea bazin, cu scop didactic și de agrement, va avea 25 metri lungime și 12,5 metri lățime.

  Valoarea totală a proiectului se ridică la 5 milioane de euro, din care 30% reprezintă contribuţia municipalităţii arădene. Aceasta a avut obligaţia de a pune la dispoziţie terenul pe care urma să se ridice construcţia şi  să asigure toate utilitățile,  respectiv apă, canal, gaz și electricitate.

  Municipalitatea aşteaptă în continuare propunerile arădenilor pentru dezvoltarea zonei adiacente cu noi spații destinate sportului.

  polo 1polo2

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.