Bătrânul a fost înlăturat

  de - | 24 ianuarie 2017, 11:30 AM | Contributors

  0

  Bernie Ecclestone, legendarul Boss al Formulei 1, a fost înlăturat de la conducerea „Marelui Circ”. După decizia campionului Mondial 2016, Nico Rosberg, de a renunța la a mai participa la F1, acum vine o nouă lovitură de teatru, înainte de startul sezonului 2017.

  Chase Carey va noul Boss al celei mai mari competiții din Motosportul Mondial, Formula 1. Este o urmare a preluării Formulei 1 de către societatea Liberty Media, o afacera de peste 6 miliarde de Euro.

  „Am fost destituit!”, a spus Bernie Ecclestone revistei Auto Moto und Sport. După 40 de ani la cârma Formulei 1, Bernie, în vârstă de 86 de ani, a primit un post onorific de Președinte de onoare.

  Știrea încă nu a fost comentată oficial de organizația administrativă a Formulei 1.

  Bernie a mai declarat pentru revista germană că „Pentru mine decizia este un sfârșit”.

  Noi, admiratorii Formulei 1, sperăm ca această competiție să rămână Formula 1 și nu va fi modificată într-un „Bastard Americanizat” în goana după profit. Formula 1 a avut dintotdeauna un „aer romantic” și european. Ori, din acest motiv, a fost și s-a menținut ca fiind competiția nr. 1.

  Noua organizație are datoria să păstreze tradiția în Formula 1. Și sperăm să o facă.

   

  Peterpan

  Sursa foto: Auto Moto und Sport

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.