duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bătaie mare la Poliția Rutieră Arad! Se caută un nou șef, după ce comisarul șef Dorin Goilean s-a retras

  de Lucian Dănilă | 10 ianuarie 2019, 7:01 PM | Știri Arad

  4

  Poliția Rutieră Arad își caută un nou șef. Nu este vorba nici despre vreo destituire, nici despre vreun scandal, ci este vorba despre timp, acel timp care nu iartă pe nimeni… După șapte ani și jumătate petrecuți la conducerea Poliției Rutiere a Județului Arad, comisarul șef Dorin Goilean s-a retras. A ieșit în pensie chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Nu a fost nimic fastuos, nici focuri de artificii, nici chef cu lăutari, ci a fost pur și simplu o plecare simplă, o trecere în rezervă discretă.

  Dorin Goilean, absolvent al Facultății de Drept – de aici și cunoștințele juridice – a servit Poliția arădeană vreme de 23 de ani, mai precis din 1995. În luna mai a anului 2011, a fost numit prima dată ca interimar în funcția de șef al Poliției Rutiere, ca mai apoi să ocupe cu acte în regulă această funcție vreme de șapte ani și jumătate.

  Dacă ne uităm pe profilul de Facebook al lui Dorin Goilean, vedem că deși s-a pensionat, a rămas cu un defect profesional: majoritatea postărilor sunt despre prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere.

  Va fi bătaie mare pentru ocuparea funcției de șef al poliției rutiere din județul Arad. Urmează a se stabili data organizării unui concurs pentru ocuparea aceste funcții, iar până atunci intermiatul este asigurat de ofițerul Daniel Gheorghe Borta.

  „Se anunță bătaie mare pentru acest post. Mulți și-l doresc… Știți cum e, nu tot arădeanul are o firmă, dar tot arădeanul are o mașină, dacă nu două sau trei. Cam atât de importantă este funcția asta”, spune același polițist citat mai sus.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu am permis din 2008…Politia Rutiera nu facea preventie nici atunci si nu o face nici acum! Sunt practic inexistenti…iar celebrele filtre nu ne dau siguranta in trafic! In Arad nu se semnalizeaza, nu se respecta nici cele mai elementare reguli de circulatie si in continuare se dau permise pe bani unor analfabeti! Dumneata probabil ca traiesti in alta lume d-le Danila!

   O fi fost stimabilu’ profesionist da’ nu se vad efectele!

   Este un articol ca-n vremurile comuniste! Sa fii mandru de el!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.