Bătaie în toată regula în Centrul de Afaceri Vaslui! Bărbăți, femei și polițiști implicați în încăierare | Video

  de - | 30 April 2021, 3:28 PM | Naţional

  0

  Circ în toată regula la Centrul de Afaceri Vaslui, unde mai multe persoane au intrat într-o altercaţie care a fost oprită cu greu de către poliţişti. Mai multe persoane au fost implicate într-o altercaţie la Centrul de Afaceri din municipiul Vaslui. Potrivit conducerii Centrului de Afaceri, scandalul ar fi izbucnit după ce un bărbat care se afla la rând la Starea Civilă, pentru a obţine un certificat de căsătorie, a avut ceva de împărţit cu un alt bărbat, care ar fi venit pentru un certificat de naştere.

  Cei doi au început să se certe, apoi să se ia la bătaie, de faţă cu toată lumea. S-au împărţit pumni şi picioare, s-au rupt haine, iar consoartele celor doi s-au ciondănit şi ele, trăgându-se de păr una pe alta şi lovindu-se cu poşetele. Forţele de ordine chemate să calmeze spiritele au avut şi ele mari bătăi de cap, mai ales poliţistul, care în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori, a căzut după ce a alunecat pe gresie.

  „În momentul când a avut loc incidentul, eu nu eram în clădire. Am fost informat că două persoane care stăteau la rând la Starea Civilă nu s-au înţeles asupra ordinii şi s-au luat la bătaie. Unul dintre ei era acolo pentru a înregistra o căsătorie, celălalt pentru a înregistra o naştere. Noi am anunţat incidentul la 112, au fost acolo şi organele de poliţie”, a declarat Florin Sîrbu, directorul Centrului de Afaceri, pentru sursa citată.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.