luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bătaie generală pe un stadion de fotbal. Inițial s-au bătut în tribune…

  de Special Arad | 6 martie 2022, 9:55 AM | Internaţional

  0

  Inițial s-au bătut în tribune – dar acesta a fost doar începutul. La un meci de fotbal din centrul Mexicului, a avut loc o încăierare în masă – potrivit Der Spiegel. Partida a trebuit oprită.

  Într-o încăierare pe un stadion de fotbal din Mexic, cel puțin 22 de fani au fost răniți. Nouă dintre ei au fost duși la spital, doi dintre ei cu răni grave, se arată într-un tweet al protecției civile a statului Querétaro în noaptea de duminică (ora locală).

  Meciul a avut loc pe stadionul La Corregidora din orașul Querétaro din centrul Mexicului. FC Querétaro și Atlas Guadalajara au jucat unul împotriva celuilalt. Suporterii celor două echipe s-au bătut prima dată în tribune. Apoi au luat cu asalt terenul de joc, unde au continuat să se atace reciproc cu scaune și stâlpi.

  Spectatorii neimplicați, inclusiv femei și copii, au căutat adăpost în tunelurile stadionului. Jucătorii au fugit în vestiare. Portarul lui Querétaro, Washington Aguerre, a fost unul dintre cei care au rămas pe teren încercând să influențeze fanii. Partida a fost întreruptă în minutul 62, la 0:1, după care s-a oprit.

  Liga mexicană de fotbal a condamnat evenimentele de pe stadion într-un tweet și a spus că a fost inițiată o anchetă.

   

   

   

   

   

   

  Sursa foto: Sergio Gonzalez/AP

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.