vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Băsescu nu îl iartă pe Falcă: „Îl întorc cu fundulețul în sus și îi și dau două…” (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 20 mai 2016, 4:56 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Zarvă mare la Boul Roșu, acolo unde la ora 15 era așteptat ex-președintele Traian Băsescu. În curtea complexului era plin de „băsiști” și de oameni care îl susțin în campanie pe Samuel Caba, candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de primar la Arad.

  Norocul nostru a fost că președintele știe să fie – atunci când vrea – scurt, spre deosebire de finul său de la Arad, primarul în exercițiu, Gheorghe Falcă. De ce? Pentru că sala s-a umplut, iar aerul a devenit la un moment dat porționat. Trecem peste aceste detalii pentru că, într-un fel, ne și așteptam la asta.

  Băsescu a venit să-l susțină pe Samuel Caba, cel care vrea să schimbe treaba la Arad după 12 ani de păstorire a lui Falcă, nimeni altul decât finul celui care acum îl susține pe Caba. „Caba e portretul robot perfect pentru funcția de primar la Arad. Nu a mai făcut politică, are 38 de ani, o vârstă la care nu mai ai voie să fii naiv, deci este și la maturitate. A studiat sociologia, dar și administrația. Este exact ceea ce trebuie”, au fost, în mare, cuvintele ex-președintelui României. Evident, nu doar susținerea lui Caba a constituit motivul vizitei de 40 de minute a lui Băsescu la Arad. El a vorbit și despre PMP, partidul înființat practic de el, unul care, spune Băsescu, vrea să schimbe clasa politică din România. „Electoratul s-a săturat de PSD, PNL și alte partide mari. Noi venim cu un partid nou, iar media de vârstă a celor care candidează pentru funcțiile de consilieri este undeva la 32 de ani”.

  IMG_0049

  Toată asistența era interesată însă de cuvintele pe care Băsescu avea să le rostească făcând referire la finul său, Gheorghe Falcă.

  După ce afirmase în urmă cu două săptămâni într-o emisiune televizată că Ghiță Falcă umblă cu minciuni pe la Arad, acum a început devastator: „Falcă lasă de înțeles la Arad că le aranjează cu nașul, că la Arad PMP este aripioara lor, fără să ia în considerare faptul că nu m-aș fi compromis vreodată să fac astfel de aranjamente, să înșel electoratul. La Cotroceni, de dragul de a nu înșela electoratul, am fost în război cu toată clasa politică, darămite cu finul, pe care îmi permit să îl întorc cu fundulețul în sus și să îi și dau două la fund. Deși am auzit că s-a zvonit aici că îl ajut pe finul, vreau să știți că nu am niciun aranjament politic cu Gheorghe Falcă. Nu am nicio relație politică cu primarul Aradului. Mai mult, pe Falcă nu îl pot ierta pentru că este unul dintre artizanii predării PD-L la PNL, uitând că PNL a fost alături de PSD la două suspendări, dorind să facă un stat independent de justiție.

  IMG_0089

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.