Update Baschetbalistele Aradului au depășit „suta” în primul meci din Liga Națională. Arădeanca Andra Mandache, coșgetera lui Sepsi în „măcelul” cu CSM Târgoviște

  de Dan Lazăr | 27 noiembrie 2020, 9:18 PM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  UPDATE. În celelalte două jocuri, FCC Baschet: 50-59 cu SCM Satu Mare și 56-54 cu „U” Cluj-Napoca.

  Prima etapă a noii ediții din Liga Națională de baschet feminin a prilejuit arădencelor de la FCC Baschet depășirea a peste 100 de puncte în fața unei echipe juvenile din Oradea, scor 101-30 (27-8, 21-12, 23-5, 30-5).

  Ildiko Nagy-Mîrne a reușit cele mai multe puncte (20) și recuperări (9), secondată de americanca A. Beadle (19 pct.) și internaționala D. Ardelean (17 pct.)

  În acest joc a evoluat și singura arădeanca din lotul… Aradului, Alexandra Rotariu (4 puncte și tot atâtea recuperări), care a absentat la jocuirle din Cupa România, din pricina noului coronavirus.

  Sâmbătă (ora 19.30), FCC Baschet Arad va susține primul test important, împotriva gazdelor de la CSM Satu Mare, iar duminică, în ultima zi a turneului, va înfrunta „călăul” din Cupa României, „U” Cluj.

  Într-un alt meci fără istoric, campioana Sepsi Sf. Gheorghe a surclasat o echipă care până acum însemna ceva în întrecerea internă, CSM Târgoviște, scor 99-42, arădeanca Andra Madache fiind coșgetera gazdelor și a meciului, cu 19 puncte reușite.

  Alte rezultate: CSM Satu Mare vs. „U” Cluj 75-50, KSE Tg. Secuiesc vs. Olimpia Brașov 67-77, Phoenix Constanța vs. Agronomia București 66-50 și CSM Alexandria vs. Rapid București 66-68.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.