vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Andra Mandache a debutat în cariera de antrenor. Fosta baschetbalistă face parte din stafful BC Valbon Arad

  de Dan Lazăr | 10 octombrie 2021, 7:00 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Primul turneu al Campionatului Național de baschet feminin Under 13 a prilejuit un prim contact cu banca tehnică a uneia dintre cele mai valoroase baschetbaliste din ultimele decenii, Andra Mandache. Arădeanca a îmbrăcat sezonul trecut tricoul campioanei Sepsi Sf. Gheorghe, dar din această toamnă a ales să renunțe la cariera de jucătoare, devenind profesoară la catedra de baschet a Liceului cu Program Sportiv Arad și, de câteva zile, antrenoare la BC Valbon Arad.

  Alături de Cristian Bondor și sub supravegherea președintelui BC Valbon Arad, prof. Valeria Bondor, Andra a luat loc, sâmbătă, pe „banca suspinelor”, la nivelul U13 a clubului arădean, care a suferit două înfrângeri pe parchetul Polivalentei: 33-58 cu Smart Cluj-Napoca și 35-71 cu CSU Rookies Oradea.

  În al treilea joc, Oradea a dispus de Cluj cu scorul de 76-46, iar echipa CN „Mihai Eminescu” Oradea nu a făcut deplasarea la Arad, pierzând meciurile la „masa verde”, cu 0-2.

  Lotul echipei arădene le-a cuprins pe: Pantea, Cohan, Telegdi, Valea, Spinean, Iaszbinsky, Roman și Talpoș.

  Reamintim că Andra Mandache are în palmares, printre altele, șase trofee de campionă națională la senioare, cu BC ICIM Arad, în 1998, 1999, 2000 și 2001, Bianda Târgoviște, în 2007, și Sepsi, în 2021.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.