sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Baschetbalistele s-au impus cu 16 puncte diferență la Târgoviște. Ultima confruntare a anului va fi în 29 decembrie, la Arad, în Cupa României

  de Dan Lazăr | 24 decembrie 2021, 7:09 AM | Sport | Știri Arad

  0

  FCC Baschet UAV Arad s-a impus, joi, la Târgovişte, aceasta fiind a 11-a victorie în 12 meciuri susținute în acest sezon. „Galben-albastrele” au câștigat cu 71-55 în duelul clasic al sportului cu mingea la coş.

  După un debut echilibrat, diferența de valoare dintre cele două formații s-a văzut mai ales în partea secundă, iar arădencele au evitat o surpriză neplăcută în ultimul meci al anului. Formația arădeană a ajuns la 23 de puncte după acest succes și s-a distanțat la patru lungimi de Satu Mare și Sepsi, care au însă două meciuri în minus.

  Aradului i-a lipsit principala marcatoare, americanca Keys – indisponibilă, iar pe lista marcatoarelor au apărut doar 5 jucătoare, patru din formula de start. Akathiotou a fost coşgetera meciului, cu 22 de puncte înscrise, secondată de Hadzovic, 15 puncte, Vitulova 12 puncte şi 12 recuperări, Manea 12 şi Nagy 10.

  De cealaltă parte, la CSM Târgovişte s-au remarcat experimentatele Stoenescu, 17 puncte şi Irimia, 14 puncte, secondate de Petrof 8, Popescu 7, Ignat 7 şi Dumitru 2.

  Jucătoarele pregătite de Jose Araujo urmează să primească trei zile libere, de Crăciun, pentru ca de luni să revină la antrenamente în vederea ultimei dispute a anului, cea de la Arad, de miercuri, 29 decembrie, ora 18.00, cu CSM Satu Mare, contând pentru manşa tur a sferturilor de finală din Cupa României.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.