Barierele sunt pentru fraieri! O arădeancă incoștientă a trecut calea ferată, deși bariera era coborâtă

  de Mihai Todoca | 28 februarie 2019, 2:12 PM | Recomandările editorilor | Strada

  3

  (foto: Facebook Biciclistii amatori)

  Temperatura în termometre a crescut puțin, iar pe unii arădeni apariția soarelui i-a convins să meargă pe bicicletă. Un lucru frumos și sănătos, dar nu în condițiile în care îți pui chiar viața în pericol.

  Să explicăm despre ce e vorba: o arădeancă a fost surprinsă cum trecea calea ferată pe bicicletă, într-o zonă semnalizată cu bariere, acustic și luminos. Barierele erau coborâte, semn clar că se apropia un tren. Mașinile așteptau la barieră, iar arădeanca nu a avut nicio problemă să treacă de barierele coborâte și să se angajeze în traversarea căii ferate.

  Gestul inconștient ar fi putut-o costa viața. De multe ori vedem bicicliști care ignoră până și culoarea roșie a semaforului, punându-și la fel viața în pericol. (așa cum puteți observa și aici).

  Pe această cale, facem un apel celor care se simt cu musca pe căciulă și îi rugăm să înțeleagă că regulile de circulație trebuie respectate și de bicicliști.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.