Bârfa anului pe la mesele lor: Falcă se vrea senator în locul lui Ungureanu

  de Andrei George | 29 iunie 2015, 8:34 AM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Nouă nu ne provoacă orgasme jurnalistice, dar pe ei îi preocupă foarte mult combinația – din moment ce chiar ei înșiși au lansat zvonul: Gheorghe Falcă vrea fotoliul de senator pe care Mihai Răzvan Ungureanu îl va părăsi în favoarea funcției de director SIE. Cică și-a făcut toate calculele Tutankamon și i-a dat cu plus pentru cariera lui. Împușcă mai mulți iepuri dintr-o lovitură: își mărește vizibilitatea publică; re-testează simpatia sau, mă rog, intenția de vot a pieței electorale a arădenilor acum, după „marea unificare” sub umbrela PNL; face un pas important înspre visul său de aur de a deveni președintele partidului, apoi al țării… apoi, cine știe?, al lumii întregi… mulți iepuri împușcă Falcă cu pușca asta.
  Vestea bună pentru noi – pentru că există și o veste bună pentru noi! – e că un iepure dintre cei împușcați de primar cu pușca lui de senator ajunge și în farfuria noastră: scăpăm de el – și poate ne alegem unul căruia-i plac parcurile și iubește Aradul măcar cât să nu-i dăuneze…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.