duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O persoană care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea a fost depistată de jandarmii arădeni la Lipova

  de Special Arad | 10 septembrie 2023, 10:39 AM | Știri Arad

  0

  În data de 09.09.2023, în jurul orei 21:30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflați pe timpul unei acțiuni în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Arad, pe linia prevenirii faptelor antisociale, au depistat un bărbat in vârstă de 34 de ani care consuma băuturi alcoolice pe strada Iancu Jianu din localitatea Lipova, județul Arad. Bărbatul este urmărit național de la începutul anului.

  La verificările efectuate, a rezultat că bărbatul în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul in județul Vâlcea, are emis pe numele său, din luna ianuarie a acestui an, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier.

  Persoana depistată a fost predată polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea încarcerării în Penitenciarul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.