joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat în vârstă de 28 de ani, cercetat pentru intervenții chirurgicale asupra unui animal

  de Special Arad | 15 iulie 2022, 1:11 PM | Naţional

  0

  Poliția Română

  Vineri dimineață, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Giurgiu au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Florești-Stoenești, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de intervenții chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau a altor scopuri ”necurative, respectiv cuparea urechilor”, anunță Giurgiuveanul.

  În urma efectuării percheziției domiciliare, polițiștii au descoperit, la domiciliul unui bărbat de 28 de ani, 12 exemplare canine, din categoria câinilor periculoși, dintre care asupra a 2 exemplare canine ar fi fost efectuate intervenții chirurgicale de modificare a aspectului unui animal.

  În continuare, se efectuează cercetări pentru probarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de intervenții chirurgicale destinate modificări aspectului unui animal sau a altor scopuri necurative, prevăzută de Legea nr.205/2004 privind protecția animalelor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.