Bărbat din Sântana, prins că transporta ilegal 100 de brazi prin Vlaicu

  de Special Arad | 22 decembrie 2017, 11:53 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  sursa foto: radioiasi.ro

  Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat ieri, în trafic, un transport de material lemnos fără documente legale.

  Polițiștii au depistat, pe raza municipiului, un bărbat 57 de ani, din Sântana, în timp ce transporta cu o autoutilitară 100 de brazi de Crăciun, având expirată valabilitatea avizului de însoțire.

  Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de aproximativ 2.000 de lei a fost indisponibilizată, bărbatul în cauză fiind sancționat contravențional conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

  (foto cu scop ilustrativ)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.