Bărbat din Frumușeni, cercetat de polițiști pentru hărțuire prin Facebook

  de Special Arad | 13 august 2019, 1:04 PM | Frumuşeni | Știri Arad | Urmăriți

  0

  (foto: whateverison.com)

  Polițiștii din Frumușeni cercetează un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, care, în cursul lunii august, prin intermediul rețelei de socializare Facebook ar fi amenințat o femeie de 30 de ani și două tinere, de 17 și 19 ani. De asemenea, bărbatul ar fi urmărit cu mașina pe stradă și ar fi suprevegheat locuințele celor două tinere.

  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire și amenințare, fiind documentată întreaga activitate infracțională a bărbatului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.