joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat de 61 de ani, dispărut de câteva zile, găsit în podul unui grajd abandonat

  de Special Arad | 15 ianuarie 2021, 11:44 AM | Știri Arad

  0

  (foto: caprută foto/IPJ Arad)

  Un bărbat a fost dat dispărut în urmă cu trei zile după ce acesta nu s-a mai întors acasă, familia devenind din ce în ce mai îngrijorată, mai ales din cauza vremii de afară care în ultimele zile ne-a amintit că e iarnă cu adevărat. Acesta a fost găsit ieri de polițiști și un subofițer ISU.

  „În ziua de 12 Ianuarie, polițiștii arădeni au fost sesizați despre plecarea de la domiciliul său, de pe raza localității Baia (comuna Vărădia de Mureș), a unui bărbat de 61 de ani. În după amiaza zilei de 14 Ianuarie a.c., bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 km de domiciliul său, în podul unui grajd abandonat, pe un deal de pe raza localității Dumbrăvița, îmbrăcat în aceleași haine cu care plecase de acasă. La căutările desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și ai Secției Rurală 8 Săvârşin a luat parte și un subofițer ISU, din cadrul Secției Bârzava- Garda 2 Birchiş, aflat în timpul liber. Acesta a însoțit echipele de căutare cu autoturismul personal, special echipat pentru deplasarea în zone greu accesibile. Activitățile de căutare au fost îngreunate de terenul greu accesibil în orice anotimp, ninsoarea abundentă din ultimele zile și temperaturile scăzute. Echipele de căutare au acoperit o suprafață de aproximativ 5 hectare. După un consult medical preliminar bărbatul a fost predat familiei sale” declară reprezentanții IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.