sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat de 41 de ani, dar dispărut, a fost găsit mort aproape de granița județelor Arad și Bihor

  de - | 23 iulie 2023, 8:46 PM | Regional

  1

  Un bărbat din municipiul Salonta, localitate aflată aproape de granița județului Arad cu Bihor, dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă în dimineaţa de 5 iulie, a fost găsit mort, sâmbătă seară.

  Victima se numeşte Florian Vasile Gale (foto), avea 41 ani, şi a fost dat dispărut de familie abia pe 10 iulie, în jurul orei 13.30, la Poliţia Municipiului Salonta.

  Cadavrul lui a fost găsit după aproape două săptămâni, sâmbătă seară, în apropierea noii piste de biciclete din Salonta, într-o zonă cunoscută de localnici drept „Szalmakert”, adică zona viilor din Salonta, după cum se precizează pe pagina Facebook a Primăriei municipiului, scrie ebihoreanul.ro.

  „Sâmbătă seara a fost găsit un cadavru, în Szalmakert la ieșire către Oradea, în apropierea noii piste de biciclete. Din primele informații, neconfirmate încă oficial, corpul neînsuflețit aparține unui bărbat dispărut în prima parte a lunii Iulie din Salonta. Organele abilitate au început deja cercetările, pentru a clarifica circumstanțele decesului. În această clipă, nu se exclude implicarea unei mâini criminale”, se precizează în postare.

  Contactată de reporter, prim-procuroarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Bianca Vulcan, a declarat că în caz s-a pornit o anchetă pentru infracţiunea de omor.

  „Cadavrul bărbatului în vârstă de 41 ani a fost găsit în seara zilei de 22 iulie. La această oră, putem să spunem doar că se efectuează cercetări în caz pentru infracţiunea de omor. Procurorul este pe teren, împreună cu poliţiştii, din datele pe care le am s-a efectuat deja şi autopsia medico-legală a cadavrului, însă nu nu s-au comunicat concluziile, pentru a se lămuri cauzele decesului”, a explicat Bianca Vulcan pentru ebihoreanul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.