Barack Obama, președinte într-o realitate virtuală

  de - | 26 august 2016, 8:11 PM | Monden

  0

  Președintele american Barack Obama a testat o cască de realitate virtuală la Casa Albă, încercând să țină pasul cu acest domeniu al tehnologiei care cucerește tot mai mulți adepți, scrie theverge.com, citat de Agerpres.

  Într-unul din primele sezoane ale celebrului serial „House of Cards”, personajul principal Frank Underwood a jucat „Call of Duty”, celebrul joc video care are milioane de fani în lumea întreagă.

  Recent, președintele american Obama a testat chiar la Casa Albă noua generație de cască Gear VR, ipostază în care a fost fotografiat de fotograful-șef al Casei Albe Pete Souza care a și încărcat fotografia pe contul său de pe rețeaua Instagram.

  Președintele american este prezentat în primul proiect de realitate virtuală „Through the Ages: President Obama Celebrates America’s National Parks” realizat de National Geographic, Felix & Paul Studios și Oculus pentru marcarea aniversării a 100 de ani a National Park Service. Filmul este disponibil în Oculus Store și în format video 360 de grade pe Facebook.

  Sursa foto: Instagram

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.