Bar din centrul Aradului, „prădat” de hoți! Au plecat cu mai multe sticle de alcool

  de Mihai Todoca | 9 august 2022, 9:52 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Doi tineri au intrat cu tupeu într-un bar din inima Aradului și s-au servit cu mai multe sticle de băuturi alcoolice, fără a le plăti însă. Aceștia, meticuloși și înarmați cu o plasă, au furat din barul Irish PUBlic House sticle cu alcool fără a realiza că fapta lor îi va face vedete peste noapte.

  Asta deoarece au fost surprinși de camerele de vedere din interiorul barului. Proprietarii îi roagă pe cei care îi recunosc pe „vitejii” setoși din imagini să le ofere informații pentru ca aceștia să poată fi trași la răspundere:

  „Vă rugăm să ne ajutați la identificarea unui musafir care s-a servit cu multe băuturi și… s-a făcut nevăzut. Cu el mai era o altă persoană, care aștepta afară, ajutându-l cu «debarasatul». Dacă cineva recunoaște personajul, îi vom fi recunoscători și nu vom rămâne datori.
  Mulțumim!”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.