sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Banii alocați pentru capelă s-au transformat în bani pentru bitum. Investiția se va vedea pe mai multe străzi din Mocrea

  de Special Arad | 23 decembrie 2020, 4:07 PM | Administraţie

  0

  (foto: Pineuar Călin Ilie Abrudan)

  Consilierii județeni au aprobat solicitarea orasului Ineu, de transfer a sumei de 300.000 lei de la obiectivul de investiții „Construire capelă, str. M. Eminescu” spre un nou obiectiv: asfaltare cu îmbrăcăminte bituminoasă a unor străzi în satul aparținător Mocrea.

  „Suma repartizată inițial, de 920.000 de lei, rămâne aceeași, doar că se realocă, la solicitarea administrației locale. Suntem atenți la necesitățile comunităților locale, suntem alături de cetățeni și sprijinim investițiile care contribuie la îmbunătățirea nivelul de trai”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Ca urmare a solicitării, valoarea totală alocată inițial rămâne neschimbată, iar valoarea obiectivelor se modifică, astfel:
  – Amenajare intersecție cu sens giratoriu 300.000 lei
  – Asfaltare străzi sat Mocrea 320.000 lei
  – Îmbrăcăminte bituminoasă străzi Mocrea 300.000 lei
  Total 920.000 lei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.